For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Médiaajánlat

Gondolkozz lokálisan, hirdess globálisan!

Hozd ki a maximumot a hirdetésedből! Válaszd a lakóhelyed szerinti nyomtatott hirdetési újságot vagy a rádió nyújtotta szabadságot és online, offline illetve rádiós megjelenés esetén zsákold be az akár 15%-os kedvezményt. Két megjelenéssel megduplázod az esélyeidet a terméked, szolgáltatásod sikerességének útján.

Elérhető területek:

  • Apropó – Eger Reklámújság (Eger és környéke, 40.000 példányszám)
  • Maxi Rádió – FM 92.4 MHz (Gyöngyös és vonzáskörzete)
  • Zempléni Piac (Zemplén és környéke, 21.000 példányszám)

APROPÓ – EGER

Az APROPÓ – EGER Reklámújság kéthetente 40.000 példányban az alábbi településeken jelenik meg:
Eger, Eger-Felnémet, Andornaktálya, Felsőtárkány, Egerszalók, Demjén, Maklár, Nagytálya, Noszvaj, Novaj Füzesabony, Mezőkövesd

Médiaajánlat 1

 


MAXI RÁDIÓ – GYÖNGYÖS – FM 92.4 MHz

A MAXI RÁDIÓ Gyöngyösön és vonzáskörzetében az FM 92.4 MHz-en sugározva, a Telekom IP TV hálózatán, valamint a rádió weboldaláról földrajzi határok nélkül hallgatható, mint a régió első, 24 órás, közösségi, közszolgálati, nonprofit rádiója. Gyöngyös vonzáskörzetében már egyedüli, helyi  rádiós médiaként, rohamos számban gyarapodó hallgatók, elfogulatlan szolgálatában működik 2014. év áprilisától.

 

Médiaajánlat 2


Zempléni Piac

A Zempléni Piac reklámújság kéthetente 21.000 példányban az alábbi településeken jelenik meg:
Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs városokban és 21 zempléni-bodrogközi településen: Hollóháza, Pálháza, Mikóháza, Széphalom, Alsóberecki, Karos, Karcsa, Pácin, Bodroghalom, Vajdácska, Györgytarló, Kenézlő, Károlyfalva, Hercegkút, Makkoshotyka, Bodrogolaszi, Vámosújfalu, Olaszliszka, Tolcsva, Erdőbénye, Mád, valamint Kelet-Szlovákiában.

Médiaajánlat 3

Top